twitter
rss

Сигурно се сећате цртаног филма који је говорио о слатким, малим, изврнутим тортама. У сећање на детињство ме вратила једна дама која прави слатке, мале, изврнуте торте, али од картона. Како торта може бити слатка, а да буде направљена од картона, сазнајте:


  • Представите се. (Име, презиме, занимање, хоби, ваша животна радост/филозофија)
Зовем се Драгана. Васпитачица по занимању, са искуствм у раду са децом. У слободном времену од обичних ствари које су нам сваког дана при руци папир, картон... направим по једну креативну ситницу које ће изненадити драге особе или улепшати мој животни простор.


Сматрам, што због своје професије, што због креативног деловања, да у раду са дечом треба бити другачији. Како сам тренутно без посла, дошла сам на идеју да почнем са израдом Дечијих торти од картона које су веома практичне.



  • Ко Вам помаже у изради сваког од чудеса, обзиром да је сваки уникатно дело?
У великом случају сама долазим на идеју како украсити торту, али и деца дају своје идеје. Одрасли, такође, имају своје жеље. Торта од картона, настаје заједничким деловањем родитеља, деце и моје маленкости.



  • Коме су намењени Ваши производи? Да ли су прилагођени посебно неком узрасту?
Прилагођене су првенствено деци, али такође могу и одрасли да их искористе и изненаде пријатеље, родбину, девојку, дечка...



  • Како васпитачи/васпитачице, учитељи/учитељице, родитељи и деца реагују на Ваше производе? Позитивни/негативни коментари.
Веома лепо реагују деца а подједнако и родитељи, учитељи и васпитачи, јер су торте веома практичне. Родитељи су задовољни јер деца углавнм поједу слаткише који се налазе у сваком парчићу торте. Морам да напоменем да је свако од парчића прављено од картона, а да родитељи, по жељи, стављају у парчиће торте слаткише.

 

  • Да ли сматрате да је у данашње време тешко подсетити људе на срећу? На детињство? На машту?
Углавном су људи мало скептични када им кажем да срећу чине мале ствари, али када их изненадим и направим једну Торту од картона измамим им велики осмех на лицу. Торте које правим су доказ да срећу чине мале ствари. J



  • Да ли деца данашњице знају да маштају? Како им Ви помажете у томе?
Могла бих рећи да велики број деце зна да машта само их треба у томе подржати и подстицати њихову креативност и машту. Када правим торту, пратим машту деце, понудим им материјале, реквизите где, а они на практичном делу показују своју машту.



До производа можете доћи контактом путем странице: Украсне торте од картона. Торта може бити: на једном спрату 12 парчића (торта је димензија 26cm/6cm) цена је 490 динaра; на два спрата 24 парчића, цена је 790 дин. Наравно по жељи торта се може кориговати на три и више спратова.


  • Планови за даље?
Наравно, да успем у свом креативном деловању. Волим ово што радим а мислим да ће се и другима свидети. Посетите страницу Украсне торте од картона и уверите се у чињеницу да срећу чине мале ствари.


П.С. Када сам сазнала за торте од картона била сам изненађена и мислила да су оне само украс. Када сам видела како оне заправо изгледају, могу само да их препоручим свима. Деци - зато што свако добија чоколадице по жељи. Родитељима - зато што нема више прљања и прања. Свим младим људима који желе да изненаде себи драге особе.
П.С.С. Хвала, Драгана, на предивном поклону.



Јелена Стошић, M.Sc.

0 коментара:

Постави коментар