twitter
rss

Шта је радост? Како смо је изгубили у жељи да напредујемо? Зашто је наш узвик радости Јупи јеј /Joopi jеej/ исчезао? Да ли је исчезао? Данас имам прилику да Вам представим две даме које и те како знају шта је радост. Које нису заборавиле узвик радости.



  • Представите се. (Име, презиме, занимање, хоби, ваша животна радост/филозофија)
Ми смо две маме Јована (joopi) и Јелена (јееј). Јована је графички дизајнер а Јелена правник. Нашу животну радост чине наравно наса деца, породица и пријатељи, али и све лепо што нас окружује и чини срећним. Немамо неку посебну филозофију, већ се трудимо да сваки дан испунимо позитивним и срећним мислима и делима.



  • Шта је, када и како настао Joopi jеej?

Joopi jеej је настао спонтано пре скоро две године. Хтеле смо да украсимо дечију собу неким посебним јастучићима и тако је настао наш први мекани облак а затим се то допало нашим пријатељима па смо им дале и име.


  • Ко Вам помаже у изради сваког од чудеса, обзиром да је сваки уникатно дело?

Све саме израђујемо, али наравно деца су та која нам помажу са идејама. Сваки јастучић је уникатан, трудимо се да свако ко поручи неки од наших производа добије баш оно што жели и да се разликује од других.


  • Коме су намењени производи Joopi jеej? Да ли су прилагођени посебно неком узрасту?
Наши производи немају старосну границу, можда смо почели са наменом за бебе али доста старије деце сада поклања Joopi jеej јастучиће за рођендане другарима. Поред декоративне могу имати и многе практичне улоге у свакодневном животу, облак су маме користиле као позиционер за бебе, месец за лакше дојење или за спавање у колима.


  • Којим темама се бави Joopi jеej? Где налазите инспирацију?
Инспирација је свуда око нас, у природи, годишњим добима а некада нам инспирација буду и одређени датуми па смо ове новогодишње сезоне имале и маленог ирваса.


  • Како васпитачи/васпитачице, учитељи/учитељице, родитељи и деца реагују на производе Joopi jеej? Позитивни/негативни коментари.
До сада нисмо имале негативних коментара. Наши јастучићи су мекани и весели па наилазимо на одушевљење свих који се сретну са њима. Деца су најслађа и њихови осмеси и срећа су нам најбољи показатељи да радимо добро.



  • Да ли сматрате да је у данашње време тешко подсетити људе на срећу? На детињство? На машту?
Мислим да није, али то све зависи од особе до одобе, неки се лакше препусте док други не желе.


  • Да ли деца данашњице знају да маштају? Како им Joopi jеej помаже у томе?
Наравно да знају, а Joopi jеej им може претворути машту у јаву. J


  •       На који начин можемо доћи до производа Joopi jеej? Ваш контакт, цена?
Наше производе можете поручити преко фејсбук странице 
Joopi jеej: https://www.facebook.com/JoopiJeej/  или инстраграм профила joopijeej.


  •      Планови за даље?
    Немамо неких великих планова, идемо полако па ко зна где ће нас Joopi jеej одвести.


П.С. Радост не значи само препознати је у другима и некога окарактерисати као „радосну особу“; радост значи кренути од себе, наћи оно што нас чини срећнима и зрачити тиме. Кажу: Како зрачиш - тако и привлачиш; зрачите најбоље што можете. А нека покретач ваше радости буде управо Joopi jеej.
П.С.С. Хвала дивним, Joopi jеej дамама на још дивнијем поклону.




Јелена Стошић, М.Sc.

0 коментара:

Постави коментар