twitter
rss

Драга децо,

Имам част да вам ове недеље представим књигу „Урнебесна физика“ аутора Светислава Пауновића, Бранка Стевановића и Игора Коларова у издању издавачке куће Лагуна. Ако желите да време проводите на квалитетан начин а да, успут, истражујете законе физике - ово је права књига за вас.

Слика пронађена на: http://www.laguna.rs/n2931_knjiga_urnebesna_fizika_laguna.html

Књига коју препоручујем ове недеље ће вам помоћи да постанете много више од физичара. Можете постати мађионичар на један сасвим другачији начин. Начин науке. Нећете крити своје трикове испод плашта, него ћете их приказивати испред свих. Тако нико неће сумњати на вас. Књига „Урнебесна физика“ обилује експериментима који нису опасни, а због којих ћете опасно заволети физику. За извођење сваког од експеримента имате детаљно упуство. Дакле, можете бити мађионичар - физичар у школи, кући, испред компјутера. Истражите, експериментишите, забавите се, учите. Препоручите ову књигу учитељима и наставницима како би сви учествовали у забарном стваралаштву. Ко каже да је физика досадна? Уз помоћ ове књиге живот у школи и после школе ће вам бити не само занимљивији, него и испуњенији. Учићете играјући се.

Књига „Урнебесна физика“ састоји се из седам делова:
  • Први део: ВАЗДУХ;
  • Други део: СИЛА;
  • Трећи део: ВОДА;
  • Четврти део: МЕРЕЊА;
  • Пети део: КРЕТАЊЕ;
  • Шести део: МАСА И ГУСТИНА;
  • Седми део: ТРИКОВИ.

Сваки од делова ове књиге садржи објашњења самих појмова поглавља, експерименте, информације о људима који су померали границе.

П.С. Уколико и Ви желите да померате границе, потражите књигу „Урнебесна физика“ на сјату издавачке куће Лагуна:
http://www.laguna.rs/n2931_knjiga_urnebesna_fizika_laguna.html
Иначе, „Урнебесна физика“ је добитник награде НЕВЕН за популарну науку. Откријте зашто је то тако. Свет је пун загонетки које тек чекају да буду откривене. 

П.С.С. Хвала издавачкој кући Лагуна на послатој књизи.



Јелена Стошић, M.Sc.

0 коментара:

Постави коментар