twitter
rss


Одлазак код зубара се увек чинио најтрауматичнијим делом детињства. Само се чинио, док се није појавила КОСКЕН Зубић Вила. Ко је она? Која је њена мисија? Како је одлучила да НАГРАДИ ПРАТИОЦЕ СТРАНИЦЕ „Учитељица која не жели да одрасте“, сазнајте:



  • Представите се. (Име, презиме, занимање, хоби, ваша животна радост/филозофија)
Ја сам КОСКЕН Зубић Вила. По занимању сам Чувар детињства, прва долетим када неком детету испадне млечни зубић, однесем га и заузврат остављам лепе поклончиће. Слободно време проводим играјући се КОСКЕН играчкама са децом и то је моја највећа животна радост. Кроз забаву заједно учимо добре навике одржавања оралне хигијене.
КОСКЕН Јастучић За Зубе настао је када сам приметила колико деца тугују када затуре негде испод јастука испали млечни зубић а ја не могу да га пронађем. Овако је увек на сигурном – у маленом џепу са задње стране Јастучића За Зубе.


  • Ко Вам помаже у изради сваког од чудеса, с обзиром да је сваки уникатно дело?
Цела породица и круг најближих пријатеља учествују у стварању КОСКЕН магије.
  • Коме су намењени производи КОСКЕН? Да ли су прилагођени посебно неком узрасту?
КОСКЕН играчке су омиљене међу дечицом узраста 2 – 12 година. Намењене су како деци тако и родитељима, васпитачима који желе да им помоћу забаве приближе добре денталне навике.
  • Којим темама се бави КОСКЕН? Шта Вас инспирише? Где налазите мотивацију?
КОСКЕН бојанка „Зубић Вила и здрави зуби“ уводи децу у свет добрих денталних навика и здраве хране коју наши зубићи воле. Деца кроз интерактивну забаву усвајају нове појмове као што су зуби, четкица и паста за зубе, Зубић Вила, стоматолог и схватају њихову важност. КОСКЕН Јастучић За Зубе је плишана играчка у облику зуба која имитира омиљене дечје ликове из цртаних филмова и украшава креветац у најранијем добу. Када мало порасту деца им кроз игру „удахну живот“ и уврсте у ред омиљених играчака од којих се не одвајају ни док спавају. Дечји осмех је наша највећа инспирација и мотивација.

  • Како васпитачи/васпитачице, учитељи/учитељице, родитељи и деца реагују на производе КОСКЕН?
На сву срећу, све је више педагога који схватају да не постоји ништа лепше од блиставог осмеха и здравих зуба детета које се бескрајно забавља. Коментари су потпуно јединствени и искључиво позитивни. Родитељима КОСКЕН у великој мери помаже да обаве тежак задатак лепог и корисног васпитања своје деце. Усхићење деце када добију нове играчке тешко је речима описати.

  • Да ли сматрате да је у данашње време тешко подсетити људе на срећу? На детињство? На машту?
На срећу и машту не треба нико да нас подсећа, оне су увек у нама и сами смо за њих одговорни. Детињство представља најосетљивији период одрастања и та искуства остају дубоко урезана у нашу подсвест. Наша је дужност и обавеза да се постарамо да га се деца радо сећају и да им пружимо основу за леп и здрав живот.



  • Да ли деца данашњице знају да маштају? Како им КОСКЕН помаже у томе?
Сва деца знају да маштају, то је њихова супер моћ која им је дата по рођењу. Колико је она важна, човек схвати уколико је кроз одрастање изгуби. Машта је управо та која нам помаже да у детињству пребродимо болне тренутке испадања млечних зуба и избегнемо трауму која нас може целог живота пратити. Срећан је човек који машта.
  • На који начин можемо доћи до производа КОСКЕН? Ваш контакт, цена?
КОСКЕНпроизводе можете поручити путем сајта www.kosken.rs, Facebook „Kosken Jastučićza zube“ и Инстаграм „kosken_toys“ странице. Слободно нас контактирајте и поставите питање нашем дежурном стоматологу који је увек ту да Вам да прави савет и одговор на питања у вези оралне хигијене, здраве исхране и одрастања деце. 

  • Планови за даље?
Настојимо да ширимо КОСКЕН магију и дечје осмехе. Ниједан КОСКЕН-овац не жели у потпуности да одрасте. :-)


П.С. Овог пута имам прилику да се захвалим драгим људима који су послали поклончић блогу. Али, то није све. ЈЕДАН ПОКЛОНЧИЋ ЈЕ НАМЕЊЕН СВИМА ОНИМА КОЈИ ПРАТЕ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ Учитељица која не жели да одрасте.

П.С.С. Правац на Фејсбук страницу: Учитељицакоја не жели да одрасте, тамо Вас, поред ове слике чекају упуства за наградну игру: 



Јелена Стошић, M.Sc.


0 коментара:

Постави коментар