twitter
rss


Ово није класнични рецепт. Ово је рецепт за срећу. Рецепт истрајности. Како изгледа када се срећа сједини са маштом? Када инспирација дође очекивано? Очекивано? Да, девет месеци очекиване инспирације која ће постати аспирација свега што ће се дешавати у животу Андрее. А шта ће се дешавати? Како ће Андреа постати позната по својим уникатним рукотворинама, сазнајте у причи која у себи крије рецепт за срећу.


  • Представите се. (Име, презиме, занимање, хоби, ваша животна радост/филозофија)
Моје име је Андреа Стојанчевић. По струци сам струковни економиста, али када је моје животно и уједно најлепше занимање на свету у питању, то је онда занимање поносне супруге и поносне маме једне девојчице. Моја а уједно и супругова животна радост је свакако наш првенац, наша ћеркица која је имала ту част да нам својим доласком постане највећа инспирација и радост.

bebalino_lancici_za_cucle је настао крајем априла месеца прошле године, 2017-е године. Као и свака мајка, увек сам хтела за своје дете само уникатне ствари. Тако сам за своју мрвицу од 2 месеца, добила ланчић за цуцлу са њеним именом. Чим сам га узела у руке, погледала сам супруга и рекла "то је то, желим да ове дивне стварчице буду и мојих руку дело. Желим да ово буде мој хоби за прво време."

Тако је и било, одмах сам кренула у истраживање где набавити потребне ствари како бих започела са овом магијом. Месец дана касније, bebalino_lancici_za_cucle је званично заживео. На инстаграму нас можете наћи на профилу bebalino_lancici_za_cucle, као и на Facebook страници Bebalino.

  • Ко Вам помаже у изради сваког од чудеса, обзиром да је сваки уникатно дело?
Када је сама израда ланчића у питању све је мојих руку дело. Свака спојена клипса, свака правилно стављена перлица и фигурица, сваки чврсто завезани чвор на крају ланчића прошли су само кроз моје руке. Али да то дође до мојих руку и завршног производа, најбитнију улогу имају сви они који се јаве да свој ланчић или привезак поруче.

Прва одлука је на њима, почевши од избора боја за израду, клипса/закачаљка за цуцлу као и саме фигурице које ће красити и додатно улепшати сам изглед производа. Када то одаберемо, сва магија прелази у моје чаробне руке и настају сви дивни ланчићи за цуцле и привесци. Волим још да кажем, да је и сваки савет мени блиских особа део овога, јер највише волим од њих да чујем прве позитивне коментаре или могуће критике. Укратко, ваше жеље и замисли спојене мојим рукама, чине ову причу потпуном. Сваки ланчић за цуцлу или привезак, су прича за себе и сваки има своју посебну причу и печат. Сваки је посебан на свој начин.

  • Коме су намењени производи bebalino_lancici_za_cucle? Шта све можемо пронаћи у Вашој понуди?
Првобитна замисао су били само дрвени лaнчићи за цуцле са именом бебе као и привесци за кључеве, торбе или шта год ви замислите. Такође са именом ваше бебе.

Данас, после више од годину дана, поносно можемо да кажемо да растемо. До пре 2 месеца нашу bebalino_lancici_za_cucle породицу, чинила су 2 члана. 2 члана од дрвета. Сада је број производа порастао и бројимо чак 8 производа.


Када је реч о дрвеним производима, у понуду смо убацили још дрвене наруквице за наше најмлађе, којима такође можете бирати изглед.

Сем дрвених, у нашу понуду смо уврстили и производе од силикона. Силиконски ланчићи за цуцлу, силиконски ланци за колица, силиконске наруквице глодалице  са разним облицима, саме глодалице за бебе које не користе дуду.. Иии... Знате оно, када је беба већ толико нервозна па јој дајете све што вам се нађе при руци како би јој одвукло пажњу па јој тако дате и кључеве који су, сложићете се сви, бебама и више него интересантни због својих украса па и звецкања. Таа-да! Баш због тога, да се дете не би повредило, у понуду смо уврстили и силиконске привеске за кључеве.


План је био да и мало старије бебе не буду запостављене. Приликом ницања зубића силиконски производи су нешто што је у тим тешким тренуцима изузетна помоћ и олакшица. Сваки део наруквице, ланчића за цуцлу или колица, привеска је искључиво силиконски. Клипса, фигурице па чак и слова.

Изузетно мекано, безопасно за наше малишане, а у исто време и интересантно. BPA free. FDA одобрила. SGS одобрила и сертификовала.

Када је реч о намени, сви производи су намењени већином за бебе, али од наруквица до привезака може се наћи и за маме, тате, баке, деке, тетке, сестре...

Једина тема, циљ bebalino_lancici_za_cucle су искључиво деца. Њихови осмеси, радост, успомене. Највећи циљ нам је да нашим и вашим малишанима улепшамо детињство и најбезбрижније дане.

Инспирацију налазим у свему. У свом детету, у животу. Али највећа инспирација од свега су сви ти малишани чије се маме, баке па и тате јављају за парче осмеха њихових анђелака. Част је што баш нама укажу поверење за тако нешто.


  • Како васпитачи/васпитачице, учитељи/учитељице, родитељи и деца реагују на производе bebalino_lancici_za_cucle? Позитивни/негативни коментари.
Све критике и предлози су добродошли. То је нешто што нам помаже да напредујемо, да исправимо неке грешке уколико нам наши клијенти укажу на то и да будемо само још бољи него што јесмо. Критике, похвале, предлози, сугестије, све прихватамо! До сада ниједан наш производ није добио негативан коментар или неку врсту осуде. Клијенти се редовно јављају након преузимања свог поклончића и имају само речи хвале за саме производе као и са нас који стојимо иза овога.


  • Да ли сматрате да је у данашње време тешко подсетити људе на срећу? На детињство? На машту?
Једна сам од оних који верују у ону чувену "Срећа је у малим знацима пажње". Свако од нас има своје виђење среће и свако има права на своју срећу као и да машта. Газим кроз своју трећу деценију живота, али од среће и маштања не одустајем никада. Време је других схватања и нормалног, али да.. Мислим да су људи раније били много срећнији, испуњенији. Зато изричито и поносно стојим иза ових производа који ће сигурно измамити осмехе поносним родитељима, и који ће за 10/15 година уколико се сачувају, исту срећу и осмех измамити на лицима тада већ тинејџера.

Верујте да су ситнице искрена срећа и бићете и сами срећни. Реците некоме да га волите јер никада не знате да ли ћете сутра имати гласа. Грлите свакога дана најјаче што можете јер никада не знате да ли ће вас руке издати. Волите и будите вољени. Поклонити некоме свој осмех и улепшајте му дан. Јер срећа ће увек бити у ситницама.

  • Да ли деца данашњице знају да маштају? Како им bebalino_lancici_za_cucle помажу у томе?
Као што сам већ и споменула, мислим да су старије генерације више маштале, сањале..  Данас нам је на располагању превише тога, што нам на неки начин и одвлачи пажњу од маштања и постављања јасних циљева у животу. Деца су заборавила како је то играти се, стећи нове другаре, заљубити се у своју симпатију и сл. Телефони, интернет и игрице су нашој деци одузеле право и безбрижно детињство  препуно маште, игре, смеха и искрених суза радосница. 


  • На који начин можемо доћи до производа bebalino_lancici_za_cucle? Ваш контакт, цена?
До нас је најлакше доћи преко инстаграм странице bebalino_lancici_za_cucle, као и на facebook профилу Bebalino.

Цене су разнолике и разликују се од производа до производа. Крећу се од 300,оо рсд колико су дрвене наруквице за наше најмлађе, преко 600,оо рсд колико ћете издвојити за дрвени ланчић, 90,оо рсд за силиконски ланчић, 1500,оо рсд за ланчић за колица са глодалицом.

  • Планови за даље?
Планова има и планова ће увек бити. У припреми је један нови производ који ће красити дечије собе, опет посвећено за наше најмлаће, који ће се врло брзо наћи у понуди, а у плану за неку блиску будућност су још пар производа. За даље планове и реализацију тих снова, запратите нас на нашим страницама и будите у току са дешавањима.


 Jeлена Стошић Јовић


0 коментара:

Постави коментар