twitter
rss

Драга децо,

Испред Вас се налази нешто потпуно ново. Нешто што ће свакоме од вас омогућити да размишљате, истражујете, откривате,уочавате, решавате. То нешто је прва књига из едиције Совино јато. Текст је дело Зденка Ивковић и Јасмина Тркуља а илустрације је радио Сибин Славковић. Верујте да су створили забаван начин да научите нешто ново и да се подсетите нечег што већ знате.

Слика пронађена на: http://www.evrobook.com/sovino-jato-1.html
Кроз едицију Совино јато ће вас водити занимљив низ питања, ребуса, задатака који су пажљиво одабрани како би подстакли истраживачке навике код вас (уколико сте предшколци и/или школарци млађих разреда). Задаци који вас очекују су следећи: читамо, бојимо, пишемо, повезујемо, уочавамо, уочавамо и бојимо, рачунамо, упознајемо природу, лавиринт, мозгамо, размишљанке. Кроз јато пажљиво формулисаних задатака, постаћете совице које ће непрестално тражити нове изворе сазнања. 
Према томе, кажите тати или мами, баки или деки, течи или тети да не морају више да траже начине за игру са вама. Овог пута можете да се играте сами. Игра је најбољи начин да схватите много теже задатке који ће вас очекивати касније.
Према томе, кажите васпитачу или васпиачици, учитељу или учитељици, да постоје професори који су одлучили да помогну свима, посебно онима који вас васпитавају и образују. 

П.С. Ову књигу тачније прву у низу едиције Совино јато бих препоручила деци, како би се иста удаљила од компјутера и преко низа занимљивих задатака схватила вредност не само књиге као такве, већ и онога што ова едиција нуди. Препоручила бих је васпитачима/васпитачицама, учитељима/учитељицама као наставни материјал који и те како налази примену у васпитно-образовном раду. Низ задатака који су пажљиво осмишљени ће Вам олакшати осмишљавање задатака (или тражења истих по интернету) јер би требало да знате да иза едиције Совино јато стоји тим стучних људи. 
П.С.С. У наредном периоду имаћу прилику да Вам представим и остале књиге из ове едукативне а у исто време и забавне едиције. Хвала, Еvro book на послатом примерку књиге.


Уколико сте заинтересовани како на забаван начин учити, ево начина: 

0 коментара:

Постави коментар