twitter
rss

Ко је рекао забава? Сви они који на живот гледају као на забаву, сви они којима не треба позивница за добро расположење. Свима онима којима је потребна позивница да би се орасположили, данас је испред вас. Књига „Сви на журку“ ће вам вратити расположење и повести вас у свет дугиних боја, свет Тролова који најбоље знају рецепт за забаву. Каква се журка спрема и како организовати најзабавнију журку, сазнајте.


Ово је село тролова. У том раздраганом чаробном месту живе веома срећна створења - тролови: то су доброћудна створења свих облика, величина и боја а међу њима живи и једна сасвим посебна тролица јаркоружичасте косе. Њено име је Мака.

Мака је посебна и јединствена, баш као и свако од становника села тролова. Свако од њих је посебан у нечему. Наша јунакиња је посебна на много начина. Почев од изгледа до идеја.

Мака много воли да пева и игра, и да игра и пева! Увек је насмејана и ведра и једва чека прилику за дружење, смех и забаву. А данас је прави дан за то.

Неко је некада певао: „Сваки дан је нови дан, како може да ти буде досадан?“ и није погрешио. Сваки дан носи нову енергију и нову радост са собом. То треба искористити на прави начин, а Мака је нашла начина да обичан дан претвори у чаробан дан.

Мака је решила да приреди највећу, најбучнију, најоткаченију журку коју су тролови икад видели, и веома је узбуђена због тога. Краљ Пепи се такође радује и нестрпљив је да види шта је Мака смислила.
Сви се узбуђено припремају за велики догађај: цело село прича само о Макиној забави. Али пре него што крене са главним припремама, Мака мора да подели позивнице свим својим пријатељима и да добро пази да никога не изостави!

Неки људи ће се радовати сваком вашем потезу, други неће; али ће само они прави људи и прави пријатељи нати да цене сваки наш корак, сваки наш успех, сваки наш пораз. Славиће са нама. Плакаће са нама. Али никада, никада неће одустати од нас. Посебно не од наших идеја.

П.С. Можда за журку није потребна савршена организација, савршена одећа, савршене позивнице. Потребни су само прави људи поред нас. Право расположење и права енергија. Ништа више од тога. Зато окупите људе које волите и сви на журку. Препоручујем ову књигу свим предшколцима и њиховим родитељима, да науче колико је мало потребно да би све било како треба. Куда год да идете и где год да се тренутно налазите, понесите само добро расположење. Где је добро расположење - ту је и добра забава.
П.С.С. Хвала идавачкој кући Evro Book на послатој књизи. Вашу књигу можете пронаћи на: http://www.evrobook.com/trolovi-svi-na-zurku.html#sthash.TIbNwqkt.dpbs


Јелена Стошић, М.Sc.

0 коментара:

Постави коментар