twitter
rss


Koliko često uhvatite sebe kako jurite za velikim stvarima i velikim snovima a pritom ste svesni koliko su neki od njih teško dostižni? Sigurno se i sada, dok čitate ovaj tekst, preispitujete i otkrivate da ste u potrazi za nekretninom, poslom ili nekim snom koji treba da se sanja još dosta godina. Zato je važno ići malim, malecninim koracima. Sanjati male snove svake večeri i buditi se u realizaciji istih. Ne trčati za materijalnom ispunjenosću, nego za dušom. Trčati za decom, trčati sa decom. Na toj stazi pratiće Vas tim koji će svaki korak odrastanja pretvoriti u neodrastanje. Ko je tim koji stoji iza projekta koji brine o udobnosti, komforu i lepoti neodrastanja, saznajte.


  • Predstavite se. (Ime, prezime, zanimanje, hobi, vaša životna radost/filozofija)
Prvenstveno zahvaljujemo se na prilici da kažemo nešto više o sebi i to upravo kod Vas koji zračite jednom kompletno pozitivnom energijom. Ja sam Tijana Pantić, diplomirani strukovni ekonomista. Ono što me je verovatno i usmerilo u pravcu kreiranja ovog brenda je odabir moje srednje škole -tehničar modelar odeće. Svoj kreativni deo sebe sam uvek upotpunjavala šivenjem različitih predmeta za svoje potrebe u početku kao hobi, kasnije kao primarni posao. Kvalitetno iskorišćen dan u pozitivnom duhu je ono sto je moja životna filozofija, a radost je to što ćemo se moj suprug i ja ostvariti kao roditelji kroz par meseci.


  • Šta je, kada i kako je nastavo projekat tiny__co?
Ideja je nastala tako što je naišao period da sam u svom okruženju imala dosta novorođenčadi. Kako bih napravila unikat za te mališane šila sam ih sama, što je imalo jako dobar feedback od samih roditelja jer su to pre svega pametni i važni predmeti koji daju bezbednost i čine komfor malisanima od prvog dana. Smišljala sam idealnu kombinaciju za svog mališana i smišljajući razradila nekoliko varijanti koje se sada nalaze na našim profilima kao i na sajtu. Zvanično Tiny&co online prodavnica je pokrenuta septembra 2018. godine.


  • Ko Vam pomaže u izradi svakog od čudesa, obzirom da je svaki unikatno delo? Šta se sve nalazi u Vašoj ponudi?
Moj suprug je operativac na terenu, on je tu da mi sve od potrebnog nabavi i nakon izrade upakuje. Sam proces izrade je moj deo, tako da smo napravili organizaciju koja za sada sve postiže.

U našoj ponudi nalaze se razne vrste ogradica za krevetac, posteljinice, vrteske, baldahine, prostirke za igru, pletene lutkice raznih veličina i oblika, šatori za igru, dekor jastuci... Sve je od 100% pamuka i antialergijskih punjenja. Naš fokus je na kvalitetu, a roditeljima smo pustili na maštu da naprave idealnu kombinaciju za svog mališana kombinacijom raznih dezena za konkretan proizvod.


  • Kome su namenjeni proizvodi tiny__co? Od koga ste naučili kako da izrađujete čuda koja izrađujete?
Tiny&co proizvodi su proizvodi za budućnost! Kada pominjemo budućnost želim da naglasim da Tim Tiny&co upravo tome daje najveći značaj, shodno tome da stvara komfort u prvim mesecima onome koji je suština budućnosti a to je novi život! Proizvodi su razmena pozitivne energije pre svega. Radost roditelja koji smisle kombonaciju za svog mališana, ljubav kojom mi to odradimo i komfor koji mališan na kraju koristi.

 
Ideje su dolazile i jos uvek dolaze. Ni jedan proizvod u svom prvobitnom stanju nije ni sličan kao sto je danas. Razni procesi su usledili da bi se svaki proizvod doveo na najviši nivo.


  • Kojim temama se bavi tiny__co? Šta vas motiviše? Gde nalazite inspiraciju?
Jedina temu koju obrađujemo jeste širenje pozitivne energije, a najveća energija se upravo krije u deci a tu je i svaka inspiracija i motivacija.


  • Kako roditelji i deca reaguju na proizvodе tiny__co? Pozitivni/negativni komentari.
S obzirom da roditelji sami biraju i dezen i boju i funkcionalnost proizvoda na kraju budu prezadovoljni, a mališani su kao na oblacima.

 

  • Da li smatrate da je u današnje vreme teško podsetiti ljude na sreću? Na detinjstvo? Na maštu?
U suštini nije, bar kad je reč o našem načinu prodaje proizvoda, roditelji ili prijatelji koji naručuju proizvod su u momentu odabira prizvoda i dezena dosta maštoviti i uglavnom su komentari na temu zašto ovo nije bilo kada smo mi bili deca. Generalno, živimo svi ubrzano i sve radimo u hodu, ali možda tu baš treba napraviti kočnicu i osvrnuti se na stvari koje vrede jer one mogu biti dodatna energija za buduće korake u životu.


  • Da li deca današnjice znaju da maštaju? Kako im tiny__co pomaže u tome?
Deca su rođena da maštaju i očekuju svet dobar i čist kao što su i ona. Naši proizvodi su pretežno  za bebe, ali postoje dva proizvoda, za sada, koja smo namenili deci koja žele svoj Kutak i da u njemu stvore svoj svet oko sebe. Svako od nas je na različite načine kao mali pravio šatore uz pomoć stolica, stolova, kreveta itd.

 
Mi smo to obradili na naš način i napravili šatore i prostirke za igru gde se najbolje mašta. Mogu se koristiti i u kuci i u spoljnim uslovima, pa je to negde ono što daje mogućnost da deca sanjare i maštaju. Lični stav je da tableti i mobilni telefoni u rukama dece do bar prvog razreda nema smisla niti potrebe jer se ograničava dečija mašta, razmišljaju samo o onome što vide a dečija mašta nema ograničenja, zar ne?


  • Na koji način možemo doći do proizvoda tiny__co? Vaš kontakt, cena?
Naši proizvodi dostupni su na našem sajtu www.tinyco.store kao i na stranicama Fb: Tiny&co  Instagram: tiny__co. S obzirom da ispunjavamo zavheve svakog klijenta na načun koji oni zahvataju, najbolje je kontakt porukom ili na broj telefona: 0641233420.

Ono što nas izdvaja na tržištu jeste visok kvalitet u kombinaciji sa odabirom dezena po želji i jako pristupačna cena.

 
  • Planovi za dalje?
Za sada ostajemo na ovom nivou, mini porodični poslić koji ispunjava moju kreativnu stranu. Ako bude sve išlo kako ide za sada plan je da se otvori radionica koja će omogućiti da svako ko želi može da dođe i uživo pogleda naše proizvode.
0 коментара:

Постави коментар