twitter
rss


Постоји једна дружина,
кад се ручка ужина,
Она деци друштво прави,
Малишане она забави.

Против досаде се бори,
Никада се не умори,
За децу песмице дању и ноћу пева,
Са свака бека дивне снове снева.

Претпостављате о којој се дружини ради,
Лигу Лигу у свако дете љубав према стиховима усади,
Мали парадајз је увек ту,
Да окупи одабрану дружину.

Линк који следи отворите и сазнајте више,
Ко стихове саставља, пева и пише,
Ко прави за децу велику и малу чуда и чудеса,
Јер се отворила продавница која продаје радост до небеса.


  • Представите се. (Име, презиме, занимање, хоби, ваша животна радост/филозофија)
Ћаос. Прво желим да се захвалим на позиву да кажемо нешто више о себи. Ја сам Даниел, једна половина ЛигуЛигу-а. Заједно са Младеном водим ЛигуЛигу причу. По занимању сам продуцент и волим да истражујем свет музике, филма и анимације. Прија ми боравак у природи. Уживам у киши и доброј кафи. У свему тражим нешто добро, јер сматрам да лоше не постоји. Увек се водим интуицијом и никад чињеницама.


  • Шта је, када и како настао пројекат Ligu Ligu?
ЛигуЛигу је као идеја настао 2015. године, а прву песму Мали Парадајз смо објавили у фебруару следеће године. Од почетка се водимо жељом да стављамо осмехе на лица малишана. Видели смо да нема пуно нових и нама занимљивих дечијих песмица, а изгледало нам је баш забавно прављење истих, па смо просто почели.


  • Како сте дошли на идеју писања и стварања песама за децу? Како сте дошли на идеју да парадајзићи буду главни ликови Ваших песама?
Главна идеја је била да изградимо препознатљив бренд, да имамо лика за кога ће деца да се вежу, да га воле и прихвате за пријатеља. Првих годину дана нашег рада на ЛигуЛигу пројекту је протекло у истраживањима и планирању. Оно што је пресудило да то буде парадајз је чињеница да бебе прво виде црвену боју. Прва асоцијација на црвену боју је нама био парадајз. И тако настаде Мали Парадајз.


  • Ко Вам помаже у изради сваког производа, имајући у виду да сте недавно проширили Вашу понуду, обзиром да је сваки уникатно дело? Шта се све налази у Вашој понуди?
Нама је најбитније да су деца срећна и да ширимо позитивну енергију кроз све шта радимо. Преко пола године смо осмишљавали ЛигуЛигу одећу и бирали најфиније материјале да би малишанима било удобно. Дизајн смо сами осмилили и по реакцијама деце и родитеља видимо да смо урадили праву ствар. Комплети се ручно израђују и сваком комаду је посвећена пажња да све буде цакум пакум. Тренутно у понуди имамо комплетић у пет различитих боја за децу од годину 9 месеци до 7 година. И обожаване играчке Мали Парадајз. У плану су бенкице, чарапице, јастучићи, постељина, портиклице, пиџаме, обућа и још много много тога.


  • Коме су намењени производи Ligu Ligu?
Идеја нам је да покријемо потражњу за све узрасте до 7 година. Наши производи су намењени првенствено нашим фановима, због којих је и настало све ово што смо данас.


  • Којим темама се бави Ligu Ligu? Шта Вас мотивише? Где налазите инспирацију?
Јако нам је битно да је свака наша песмица, прича посебна и другачија. Инспирацију налазимо у свакодневним стварима, појавама, догађајима, али их пакујемо на наш начин који се показао као ултра забаван за најмлађу публику. Идеја нам је да деци од малих ногу развијемо машту и жељу да истражују све око себе, да постављају питања родитељима. Све, само да су активна и срећна.


  • Како васпитачи/васпитачице, учитељи/учитељице, родитељи и деца реагују на песме и производе Ligu Ligu? Позитивни/негативни коментари.
Јако ретко добијемо негативне коментаре, у 99% случајева је наша публика одушевљена. На крају крајева, укус постоји да направи разлику у стварима. Понуда је велика и никога не терам ода слуша наше песмице. Људи се сами враћају јер деца свакодневно траже Малог Парадајза. Такође, све чешће виђамо и родитеље који су апсолутно хипнотисани Малим Парадајзом, те ширимо осмехе и на лицима родитеља.

  • Да ли сматрате да је у данашње време тешко подсетити људе на срећу? На детињство? На машту?
Увек кажем да би свет био много лепше место уколико би сви одрасли само на кратко све ово схватили мало неозбиљније. Данас смо сви постали превише озбиљни. Ипак, драго ми је да утичемо колико-толико на срећу наших фанова, бар док слушају наше песмице.


  • Да ли деца данашњице знају да маштају? Како им Ligu Ligu помаже у томе?
Деца су увек знала да маштају, никад то неће престати. ЛигуЛигу им само помаже у томе да каналишу своју машту, а не да је закључају на овоземаљске појмове које су им пласиране свакодневно кроз одрастање.

  • На који начин можемо доћи до производа Ligu Ligu? Ваш контакт, цена?
Наше производе као и информације и цене можете видети на www.liguligu.shop. Шаљемо у скоро цео свет. Можете их поручити преко сајта онлајн, платити картицама Виса, Мастеркард. За Србију нудимо могућност доставе поузећем. Можете нас увек консултовати на инстаграму или фејсбуку, ради лакше комуникације. Ту смо да одговоримо на свако питање.


  • Планови за даље?
У будућности смо фокусирани на још занимљивих песмица наравно. Акценат нам је тренутно на продавници, где покушавамо да проширимо понуду оригиналних артикала, те свакодневно радимо на томе.



2 коментара:

  1. Да ли сте уморни од задуживања и хипотеке, јесте ли се вратили из банака и других финансијских институција? Нудимо све врсте кредита физичким и правним лицима са ниским каматним стопама. Ако сте заинтересовани за кредит, слободно нас контактирајте данас, обећавамо да ћемо вам понудити најбоље услуге икада. Дајте нам тест, јер ће вас суђење увјерити. Које су ваше финансијске потребе? Да ли вам је потребан пословни кредит? Да ли вам је потребан лични кредит? Желите ли купити ауто? Желите ли рефинансирати? Да ли вам је потребан хипотекарни кредит? Да ли вам је потребан велики капитал за вођење вашег пословног предлога или проширења? Да ли сте изгубили наду и мислите да нема излаза, а ваше финансијско оптерећење још увијек постоји? Одредбе и услове кредита одмах ћете послати компанији. Увјерени сте да ће ваш захтјев за кредит бити третиран приватно и професионално и да ћете добити брз одговор на вашу пријаву. Е-маил: (mariaalexander818@gmail.com)


    ДОСТУПНИ КРЕДИТИ КОЈЕ НУДИМО

    Локални кредит
    ✓ Стамбени кредит,
    ✓ Рачуни болница
    ✓ Реновирање кућеa
    ✓ Проширење пословања
    ✓ Рефинансирање пољопривредних продужетака
    ✓ Рударство злата
    ✓ Финансирање пројеката са вишим финансијским потребама
    ✓ Пословни кредит
    ✓ Инвестициони кредит.

    Емаил: (mariaalexander818@gmail.com)
    ВхатсАпп но: (+1 651-243-8090)

  1. Тако сам срећан што сам добио зајам од госпође Каила Абубакер, а сада се мој живот вратио у нормалу, а посао ми иде несметано захваљујући госпођи Каила Абубакер. Можете ли га контактирати и ако вам данас треба кредит? Пошаљите му е-пошту путем: (финанерлибертицапиталс@гмаил.цом)

Постави коментар