twitter
rss


Гле чуда! Правог чуда које потиче има своје порекло. Чуда које има своје лице и наличје. Чуда које живи онда када нико не зна да има тајни живот. То, чудо јесте лудо. Како чудо може бити лудо? Није ли свака луда и недостижна жеља, чудна жеља? Колико пута сте себи рекли да је нешто превише чудно и превише лудо да би било реално? Довољно пута да и сами почнемо да верујемо да је све оно што нам се у исто време чини и лудим и чудним реално. Тако је и са овим чудима. Сигурно се питате како чудо може да има своје порекло? Како чудо може да живи онда када нико не зна да оно има свој живот? Данас имам част да Вам откријем мајку, сестру и рођаку свих чуда света. Ко је она, сазнајте у причи која у себи увек крије неку нову причу.


  • Представите се. (Име, презиме, занимање, хоби, ваша животна радост/филозофија)
Зовем се Ива Милошевић, наставник сам у средњој медицинској школи, мој хоби (између осталог) је и Чудо Лудо. „Животна радост“, филозофија или мото...У сваком од нас чучи једно дете што воли да се игра.


  • Шта је, када и како је настаo пројекат cudo_ludo?
ЧудоЛудо су играчке за велике и мале, настале пре месец дана, као опипљив предмет, идеја је нешто старија, а настала је као последица свакодневних изазова која намећу два дивна дечака узраста 11 и 9 година (оригинална чудовишта).
  • Ко Вам помаже у изради сваког од чудеса, обзиром да је сваки уникатно дело? Шта се све налази у Вашој понуди?
У понуди су играчке чудовишта, торбице са њиховим ликом и израда персонализованих чудовишта по жељи купца а по узору на неко њихово чудовиштанце.


  • Коме су намењени производи cudo_ludo?
Нема границе, мали и велики.


  • Којим темама се бави cudo_ludo? Шта Вас мотивише? Где налазите инспирацију?
Инспирација је у ситним стварима које се дешавају на свакодневном нивоу. Теме су разне, јер свако чудовишта припада некој породици, па тако имамо зезаторе, чупавце, шарене стомачиће, чуваре, принцезе...


  • Како васпитачи/васпитачице, учитељи/учитељице, родитељи и деца реагују на производе cudo_ludo? Позитивни/негативни коментари.
Врло позитивно, изненеђујуће је да им се више обрадују девојке и маме од клинаца и клинцеза (што потврђује мој мото), али сваком набаце осмех на лице.


  • Да ли сматрате да је у данашње време тешко подсетити људе на срећу? На детињство? На машту?
Темпо живота, у данашње време, нам не дозвољава да застанемо свако мали и удахнемо дубоко, а то је кључно, да  ствари не би пролетале поред вас.


  • Да ли деца данашњице знају да маштају? Како им cudo_ludo помаже у томе?
Колико се клинцима пружи, првенствено у смеру прича, књига, шетњи, изазова, експеримената...толико ће маште и да се добије. Чудо Лудо помаже деци да смисле неку причу, измаштају, испричају, да се не боје чудовишта.


  • На који начин можемо доћи до производа cudo_ludo? Ваш контакт, цена?
Најбоље посетом мог инстаграм профила cudo_ludo, тамо се могу прочитати све приче и видети чудовишта, за даљи договор размењујемо поруке у ДМ-у или се чујемо. Цена чудовишта је 1000 дин, већих, а бебе чудовишта су 500 дин.

  • Планови за даље?
За сада их немам, звучи лудо али тако је. Тренутно уживам у кројењу, шивењу, писању прича и осмишљавању сваког чуда посебно.

 

1 коментара:

  1. Divna Iva Milošević, taalentovana nastavnica i mama! Čestitam i želim dalje uspehe!

Постави коментар