twitter
rss

Kako je moguće zaboraviti da smo bili deca? Da li je to posledica toga što ništa ne ponesemo iz detinjstva ili što prebrzo odrastamo? Mislim da je u pitanju činjenica da ne ponesemo u svet odraslih mnogo toga iz detinjstva osim uspomena koje čuvamo u sećanju. Da uspomene ne bi bile samo u sećanju, tu je Mirjana Balaban koja će Vam ponuditi idealan poklon za bebe i decu. O kakvom poklonu je reči, saznajte.

  • Predstavite se. (Ime, prezime, zanimanje, hobi, vaša životna radost/filozofija)
Mirjana Balaban, vaspitač predskolske djece (živjeti život punim plućima).


Projekat izrade ramova sam započela prije dvije godine, zato što sam lično ja trebala nekakav poklon koji ce biti unikatan.

 

  • Ko Vam pomaže u izradi svakog od čudesa, obzirom da je svaki unikatno delo?
Niko mi ne pomaže, sve sama radim.


Unikatni ramovi za bebe i djecu su namjenjeni onima koji žele da sačuvaju uspomene svojih mališana. Idealan su poklon za babine, krstenja, rođendane...


  • Kojim temama se bavi projekat bebini_pokloni? Gde nalazite inspiraciju?
To su ramovi za slike sa podacima po rođenju, mada mogu biti ispisani čestitkama za rođendan... Ili kako ko želi...


  • Kako vaspitači/vaspitačice, učitelji/učiteljice, roditelji i deca reaguju na proizvode bebini_pokloni? Pozitivni/negativni komentari.
Svi komentari su pozitivni, do sad nije bio niti jedan negativan komentar… Oduševljeni su.


  • Da li smatrate da je u današnje vreme teško podsetiti ljude na sreću? Na detinjstvo? Na maštu?
Jako teško. Nekako odrasli brzo zaborave da su bili djeca.


  • Da li deca današnjice znaju da maštaju? Kako im bebini_pokloni pomažu u tome?
Znaju djeca da maštaju, samo ih treba podstaći na to.  • Na koji način možemo doći do proizvoda bebini_pokloni? Vaš kontakt, cena?
Ja imam profil na facebook-u koji se zove pokloni za bebe, imam i stranicu na istoj društvenoj mreži koja se zove Pokloni za bebe i djecu i imam instagram profil bebepokloni za. Cijena ramova je različita kao i ramovi. Veliki ovalni sa medama je 18 KM. Manji ovalni i manji četvrtasti sa autićem su po 12 KM.

 
  • Planovi za dalje?
Moji planovi za dalje su da napravim još koji kalup, ili ram drugaciji od ovih i proširiti se.


P.S. Ovim ramovima ne morate izenaditi samo dete, već i dete u vama samima. Dete, koje usled raznih (ne)zgoda nije imalo prilike da u svet odraslih osoba ponese deo detinjstva koji se zove nezaborav. Divna žena koja stoji iza profila pokloni za bebe ponudiće vam kartu u svet detinjstva.


Jelena Stošić Jović, M.Sc.

0 коментара:

Постави коментар