twitter
rss

Сваки човек је прича за себе, па ипак, неке су ствари исте за све нас. Људи од којих зависимо, догађаји којима се радујемо, ситуације које проживљавамо. Данас имам прилику да Вам представим нови бренд који обједињује све оно што је добро, а што носимо у нама самима. Бренд уз помоћ којег сигурно нећете бити у сенци. Бренд који ће учинити да Вас људи зауставе како би прочитали поруку коју носите. Како да Ваша јединственост дође до изражаја, сазнајте:


  • Представите се. (Име, презиме, занимање, хоби, ваша животна радост/филозофија)
Милица Сталетовић, Графички дизајнер и Фотограф.


  • Шта је, када и како је настао бренд Чупавци?
Добила сам пројекат на факултету да саставим календар за 2017-ту годину, тема је била слободна и мали створови су рођени. Од тада се дружимо свакога дана.


  • Коме су намењени производи Чупавци? Колико је потребно времена за осмишљављање текста/илустрације обзиром да је сваки производ уникатно дело?
Тешко је да одговорим за старосно доба јер, су за бренд заинтересовани сви од 7 до 77. Торбе и мајице правим углавном за тинејџере, а ускоро ће изаћи и сликовница која ће бити искључиво за најмлађе. Зависи од лика, некад ми треба сат – два, а некада и цео дан.


  • Којим темама се бави бренд Чупавци? Шта Вас мотивише? Где налазите инспирацију?
У свакодневном животу, искрено да вам кажем сваки је део мене, једни воле колаче, други би само да уживају, трећи увек заборављају ствари,  али пре свега су ту да нас веселе.


  • Како васпитачи/васпитачице, учитељи/учитељице, родитељи и деца реагују на производе Чупавци? Позитивни/негативни коментари.
Добила сам предивне коментаре! Сви кажу да овако нешто на тржишту не постоји, и да се деци јако допада.  Нарочито зато што су Чупавци разних боја и облика, а то деци ранијих узраста прво привлачи пажњу.


  • Да ли сматрате да је у данашње време тешко подсетити људе на срећу? На детињство? На машту?
Тешко је подсетити људе на срећу. Мени самој је то био проблем, али су ми Чупавци помогли да се сетим свог детињства, начина на који сам маштала и цртала. Имати мало дете у себи је врло битно када се бавите илустрацијом.


  • Да ли деца данашњице знају да маштају? Како им Чупавци помажу у томе? 
Знају, само их понекад спречавају таблети, телефони и рачунари. Сматрам да је врло битно код детета развити машту и креативност, јер то доста помаже у каснијем одрастању.


  • На који начин можемо доћи до производа Чупавци? Ваш контакт, цена?
На фејсбук профилу Čupavci ! Ту ми се можете обратити поруком. Мајице су 1600рсд, а торбице су 600рсд.


  • Планови за даље?
Као што већ рекох, спрмам једну малу лепу сликовницу и још понеке интерактивне ствари за децу, стиже нова колекција мајица и торбица овог лета.


  • Порука читаоцима блога.
Никад не одустајте од детета у себи, пустите га напоље да ствара, будите креативни што више можете и останите чупави!



П.С. И никада не можете одустати од детета у себи, ако потражите Чупавце. Свако од нас јесте прича за себе, али Вам не могу описати осећај када људи око Вас само на основу мајце или цегера схвате колико сте дете у души. Непроцењив осећај. Сада имате прилику да изнова и изнова проживљавате тај осећај. Да славите што сте посебни. Да славите што сте уникатни. Да славите што сте постали део породице Чупаваца уз помоћ које све то излази на светлост дана. Да, захваљујући Чупавцима постајете светлост. Сами ћете открити како.

П.С.С. Драга Милице, хвала на дивним поклонима. Где год да се појавим људи се сете да, ипак, имају нешто слатко у кући. J И да, десило се у пекари да је жена рекла да имају слатко. J


Јелена Стошић, М.Sc.

0 коментара:

Постави коментар