twitter
rss


Како олашати родитељство родитељима? Посебно сада када нам је све доступно и када се све изменило од онда када су наши родитељи чували нас. Кажу да је тешко. Само говоре јер је нама олакшано детињство до те мере да постоје производи који осим удобности нуде и одличну забаву. Једна мама се потрудила да својој и свој нашој деци олакша и улепша период одрастања производима израђених од квалитетног материјала по приступачним ценама. Мислила је на све аспекте детињства, од пелена, до креветића и заштите за креветић до јастука преко гнезда до несесера за маме. И даље мислите да је тешко бити родитељ данас. Прочитајте причу о сјајној мами и уверите се да ништа није тешко.

  • Представите се.
Јелена Ћетојевић, дипломирани струковни дизајнер галантерије конфекције и обуће, моја животна радост су моја деца, имам их троје и мислим да је довољно за срећу.
Настао је тако што сам ја то сањала и желела дуго, маштала сам о томе да постанем дизајнер, онда уписала и факултет и завршила. А онда одлучила да на првом месту будем мама троје деце Бојане, Душана и Арсенија, а када они утону у сан ја стварам ту магију.


  • Ко Вам помаже у изради сваког производа, обзиром да је сваки уникатно дело?
Сама радим апсолутно све. 


  • Шта се све налази у Вашој понуди?
Минки прекривачи, Pаchnjork јоргани, дезениране тетра пелене, организатор за пелене и марамице, јастук за бебе у облику зеца са премеканим ушима, мали несесер за ситне кремице, портикле - мараме, гнезда за бебе, платнене корпе за играчке, коцка - звечка, ранац за вртић и наравно оградице за креветце и све што замислите можемо да направимо!

Намењени су претежно деци, али постељине правимо како а децу тако и за одрасле.
Бавимо се бебећим темама и оне су нам звезда водиља.

 
  • Шта Вас мотивише? Где налазите инспирацију?
Мотивишу ме опет деца и то моја. У њима видим љубав која је огромна и коју преносим на сваки производ.

  • Како васпитачи/васпитачице, учитељи/учитељице, родитељи и деца реагују на производе babytextilejelenacetojevic?
Васпитачи су одушевљени, деца исто.


  • Да ли сматрате да је у данашње време тешко подсетити људе на срећу?
Јесте, у тешком времену живимо.


  • На детињство?
Па, често размишљам како сам безбрижно одрастала као принцеза и ћерка јединица.

  • На машту?
Сви маштамо и то је нормално, ја волим да слушам кад моја ћерка машта.


  • Да ли деца данашњице знају да маштају? Како им babytextilejelenacetojevic помаже у томе?
Моја деца машрају, још увек о звездама које су изнад кревета, и само још један јастук са ушима да има и не треба јој ништа више.

П.С. Још увек није видела дезен балерине.


Можете доћи путем фејсбук странице babytextilejelenacetojevic као и на инстаграму babytextilejelenacetojevic. Што се цена тиче, цене су стандардне и приступачне за сваког, заиста се трудимо да будемо умерени.



  • Планови за даље?
Остварила сам један сан и отворила сам своју фирму babytextilebyjelenacetojevic, једини план за даље је да направим изложбени простор за своје производе.



0 коментара:

Постави коментар