twitter
rss

Шта се дешава када заборавимо да маштамо? Да ли то значи да одрастамо? Да ли то значи да смо одрасли? Шта се дешава са онима који наставе да маштају? И шта се дешава када снови постану јава? Много је питања, али сам сигурна да се, када снови постану јава, појави нешто сасвим неочекивано. Kloopko. А ко је то, откријте сами:

Представите се. (Име, презиме, занимање, хоби, ваша животна радост/филозофија)
Ћао, ја сам Ирена Симовић, дипломирани економиста - мастер, посао у струци немам, ал хобија имам пуно, неки чак и новац доносе а то је продаја накита под брендом Frajla&Kajla, радим декорације за дечје рођендане и шијем Kloooko јастуке. А филозофија, хммм, дозволи себи да упознаш себе!



Шта је, када и како је настало Koopko?
Kloopko је декоративни јастук, настао је пре месец дана као плод моје маште :)



Зашто баш Koopko?
Име Kloopko је настало пре свега због облика јастука који подсећа на клупко.



Ко Вам помаже у изради свакoг од Кloopka обзиром да је сваки уникатно дело? Колико је времена потребно да би се израдила једнo kloopko?
У изради Kloopko јастука учествује мој мали тим који чинимо моја бакица и ја. Постоји доста фаза у изради јастука: избор материјала, кројење и шивење, пуњење и на крају плетење. 2-3 сата је потребно за израду једног јастука ако се појединачно прави, а ако се праве више њих онда иде по фазама. 



Коме је намењенo Kloopko? Да ли је прилагођенo посебно неком узрасту?
Kloopko углавном служи за декорацију, било на каучу, софи, полици, кревецу или у кутку вашег кућног љубимца. Фукција му је она коју ви одредите. Купују жене које имају око за детаље и лепе ствари.



Како васпитачи/васпитачице, учитељи/учитељице, родитељи и деца реагују на Kloopko? Позитивни/негативни коментари.

Својим обликом Kloopko позива на игру, тако да су деци и љубимцима најзанимљивији. Јастук се свиђа чак и онима који не знају шта је и чему слижи. Никог не истављају равнодушним.



На који начин можемо доћи до Kloopka? Ваш контакт, цена?

Kloopko јастук за сад можете наћи у Врњачкој Бањи у продавници постељине и кућне декорације "Велвет" и у салону намештаја "Богојевић" у Деспотовцу. Очекујем да ће бити ускоро у Београду у неком од популарних Concept store-oва. Пратите друштвене мреже где можете обавити online куповину.
www.etsy.com/shop/kloopkocrafts

Јастуци се раде по наруџбини. Можете наручити боју коју Ви желите, као и димензију.
Постоје две димензије Kloopko јастука:

  • 30х30cm (10 инча) са два ката плетења и
  • 35х35cm (14 инча) са три ката плетења.


Планови за даље?


Што се блиске будућности тиче очекује вас празнична едиција јастука а за даље ће бити нових облика и дезена.


П.С. Хвала дивној Ирени Симовић која је одвојила времена да нам представи свој сан.
П.С.С. Наставите да сањате, никада се не зна колико сте далеко од јаве. Снови постају јава. Само је питање времена и стрпљења. 



Јелена Стошић, М.Sc.

0 коментара:

Постави коментар